Awant Hungary Kft. 1108. Budapest, Gyömrői út 140.
Tel.: 1/92-00-512, Fax.: 1/92-00-513

HomeTevékenységünkRendszergazdai szolgáltatások

Rendszergazdai szolgáltatások

  • Tűzfal beállítás
  • Vírusirtó telepítés
  • Hálózat és számítógép infrastruktúra fejlesztés
  • Alkatrész csere
  • Hardver és szoftver telepítés, frissítés
  • Távoli rendszerfelügyelet
  • Szaktanácsadás
  • Helyszíni hibaelhárítás
  • Rendszeres időközönkénti felülvizsgálat, karbantartások elvégzése

 

A biztonság nem szimplán IT probléma, hanem egy olyan üzleti kockázatot jelentő megoldandó feladat, mely az egész szervezetre hatással van. Épp ezért nem kezelhető csak informatikai körökben, a megfelelő kezeléséhez az egész felső vezetés támogatása, döntései, és felelősség-vállalása szükséges.

A számítógépes bűnözésről, vírusprogramokról, trójai falovakról vagy logikai bombákról szóló híradások - mindezek a számítógépek és számítógépes rendszerek fenyegetett világában használt fogalmak - élesen rávilágítanak a növekvő kockázatokra. Gyakran akkor sem foglalkozunk az információ biztonságának kérdésével, mikor lehetőségünk lenne rá.

Általában ez az a kérdéskör, mely a legtöbb cégvezető számára a háttérbe szorul, hiszen az informatika akkor működik megfelelően, ha láthatatlan a számára és biztosítja a napi üzletmenetet. Vajon foglalkozott-e már Ön a következő kérdések valamelyikével? Mekkora kár érné, ha saját számítógépéről holnap reggelre minden adat végérvényesen elveszne? Mennyi idő alatt tudná pótolni egy központi számítógép kiesése esetén a hiányzó adatokat?

Mekkora költséget és kárt jelentene ez a vállalata számára? Ki lenne a felelős, ha vállalata központi számítógépeiről eltűnne az összes könyvelési tétel?

Mennyit ér forintban vállalata információs vagyona? Tudja milyen veszélyekkel kell számolnia a mindennapi informatikai üzletmenet során?

Mennyibe kerül cégének egy kritikus alkalmazás ideiglenes vagy teljes kiesése?

Garantálni tudja-e ügyfelei számára a folytonos üzembiztos szolgáltatása?

Tudja-e mi a különbség az Informatikai Biztonsági Szabályzat, és az Informatikai Biztonsági Politika között?

A fenti felvetések rávilágítanak arra, hogy az adatok védelmének, megbízható rendelkezésre-állásának kérdései olyan üzleti kockázatot rejtenek, melyet a cégvezetés nem hagyhat figyelmen kívül. Nemzetközileg ismert és alkalmazott biztonságtechnikai metodikánk tartalmazza azon lépéseket, melyek nélkülözhetetlenek egy szervezet célirányos informatikai biztonságának átvilágításához.

A biztonságot egy folyamatos életciklusban valósítjuk meg, a kezdeti helyzetfelméréstől a szabályzatok megalkotásán, az oktatáson keresztül az időszakos felülvizsgálatig, így biztosítva a szervezet megfelelő működését. 

Szeretnénk segítséget nyújtani minden olyan kis-, közepes vállalkozásoknak és nagyvállalatoknak, mely megoldást keres a fentebb feltett kérdésekre. Célunk, hogy megteremtsük ügyfeleink folyamatos üzletmenetének biztonságát, s ezzel együtt a megfelelő szintre emeljük az információs rendszerek és adatok rendelkezésre-állásának szintjét, csökkentsük az informatikai rendszerek használatával fellépő fenyegetéseket, folyamatosan együtt - fejlesszük a szervezeti IT -biztonság kultúráját.

e-Liliput

Induló és mikró vállalakozások számára összeállított rendszer. Számlázás, kintlévőségkezelés, termék, ügyféladatok és más ügyviteli funkciókat tartalmaz.

Tovább...

ExtWork Professional

Kisvállalatok számára kifejlesztett ERP. Nagy mennyiségű ügyviteli adat optimális futtatására képes, modulárisan felépített rendszer.

Tovább...

Rendszerintegráció

Több sikeres vállalati szoftver architektúra kialakítását, optimalizálást és bővítését hajtotta végre cégünk.

Tovább...

Rendszergazdai szolgáltatások

Önnek csak a cégével kelljen foglalkozni, álltalány konstrukcióban biztosítjuk, helyszíni kiszállással vagy akár távolról is az informatikai rendszerének folyamatos működését és fejlesztését.

Tovább...

Hálózatépítés

A legmodernebb technológiákat alkalmazva felépítjük önnek számítógépes hálózatát, ami hosszútávon kiszolgálja cége informatikai infrastruktúráját.

Tovább...