Awant Hungary Kft. 1108. Budapest, Gyömrői út 140.
Tel.: 1/92-00-512, Fax.: 1/92-00-513

HomeTevékenységünkSzoftver fejlesztés

Szoftver fejlesztés

Egyedi szoftverfejlesztéseinket az Ön igényeinek felmérésével kezdjük, hogy teljes mértékben az igényeihez igazítva készítsük el. A programot úgy készítjük el, hogy a később várható problémák megoldásait is lehetőleg tartalmazza, illetve a jövőben felmerülő igényekkel is bővíthető legyen.

 

Fejlesztéseinkhez többnyire az ExtWork Professional-ban található keretrendszerre épül. Az ExtWork keretrendszer eddig is rengeteg modult tartalmaz, bizonylatkezelés, pénzügy, gyártás folyamat és egyéb ügyviteli területeken. Az új rendszert célunk úgy megvalósítani, hogy a már elkészült modulokat használja fel, így meggyorsítva a fejlesztési időt. Jelenleg is folyamatosan fejlődik ez a keretrendszer. Gyakorlatilag Önnek csak egy új modult kell kifejlesztenünk az üzleti sikereinek érdekében.

 

Az egyedi szoftvere kifejlesztése alatt átlag 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink segítenek, akik az elképzelésének megfogalmazásán keresztül a fejlesztési mérföldköveken keresztül, az átadás tesztelésen keresztül átadják a kész rendszert. Szoftverének a következő életciklusában a folyamatos frissítés és bővítés szakaszában is állunk rendelkezésére.

e-Liliput

Induló és mikró vállalakozások számára összeállított rendszer. Számlázás, kintlévőségkezelés, termék, ügyféladatok és más ügyviteli funkciókat tartalmaz.

Tovább...

ExtWork Professional

Kisvállalatok számára kifejlesztett ERP. Nagy mennyiségű ügyviteli adat optimális futtatására képes, modulárisan felépített rendszer.

Tovább...

Rendszerintegráció

Több sikeres vállalati szoftver architektúra kialakítását, optimalizálást és bővítését hajtotta végre cégünk.

Tovább...

Rendszergazdai szolgáltatások

Önnek csak a cégével kelljen foglalkozni, álltalány konstrukcióban biztosítjuk, helyszíni kiszállással vagy akár távolról is az informatikai rendszerének folyamatos működését és fejlesztését.

Tovább...

Hálózatépítés

A legmodernebb technológiákat alkalmazva felépítjük önnek számítógépes hálózatát, ami hosszútávon kiszolgálja cége informatikai infrastruktúráját.

Tovább...