Awant Hungary Kft. 1108. Budapest, Gyömrői út 140.
Tel.: 1/92-00-512, Fax.: 1/92-00-513

HomeTevékenységünkHálózatépítés

Hálózatépítés

Hálózatépítés

Munkatársaink nagy szakmai tapasztalattal, korszerű műszerekkel végzik kisebb és nagyobb hálózatok  kialakítását. Kulcsra készen adjuk át az elvégzett munkát az esetleges alvállalkozóval (mint villanyszerelés, biztonsági rendszer építés, telefon hálózat) való egyeztetés így már nem az ügyfelünk feladata. 

Hálózat bővítés

Használatban lévő hálózat esetén előfordul, hogy bővítésre szorul. Ez esetben vállaljuk a legkisebb fennakadással járó bővítést. Régebbi hálózatok esetén előfordul igény gyorsabb hálózat kialakítására is, ami kapcsán vállaljuk a hálózati eszközök cseréjét és a vezetékes hálózat cseréjét is.

Hálózat karbantartás

-> Egy jól megtervezett és felépített hálózat is karbantartásra szorul. A csatlakozók elöregszenek, megkopnak, az aktív eszközök eseteleges hűtőventilátorai megállnak, zörögnek. Egy hálózat meghibásodása az egész cég működésére kihat, érdemes rá némi figyelmet fordítani.

Eseti javítás

Vállaljuk meghibásodott hálózatok javítását is. Ez két tevékenységet jelent: A munka mihamarabbi megkezdését, a működés helyreállítását, illetve a hálózat állapotának felmérését, hogy lehetőség szerint elkerülhetők legyenek a váratlan leállások. Utóbbi szolgáltatásunk díjtalan.

Telephelyek közti kapcsolatok

Ma már az internetelérés sávszélessége megengedi, hogy kis költséggel kössük össze telephelyeit egymással, vagy akár munkahelyét otthonával. Ehhez sokféle hardveres és szoftveres megoldást tudunk ajánlani.

Hálózati eszközök, amik többször beváltak a munkáink során:

 

 

e-Liliput

Induló és mikró vállalakozások számára összeállított rendszer. Számlázás, kintlévőségkezelés, termék, ügyféladatok és más ügyviteli funkciókat tartalmaz.

Tovább...

ExtWork Professional

Kisvállalatok számára kifejlesztett ERP. Nagy mennyiségű ügyviteli adat optimális futtatására képes, modulárisan felépített rendszer.

Tovább...

Rendszerintegráció

Több sikeres vállalati szoftver architektúra kialakítását, optimalizálást és bővítését hajtotta végre cégünk.

Tovább...

Rendszergazdai szolgáltatások

Önnek csak a cégével kelljen foglalkozni, álltalány konstrukcióban biztosítjuk, helyszíni kiszállással vagy akár távolról is az informatikai rendszerének folyamatos működését és fejlesztését.

Tovább...

Hálózatépítés

A legmodernebb technológiákat alkalmazva felépítjük önnek számítógépes hálózatát, ami hosszútávon kiszolgálja cége informatikai infrastruktúráját.

Tovább...